ERIKOISALOJAMME OVAT MUUN MUASSA SEURAAVAT

KIINTEISTÖNHOITO


Koulutettu henkilökuntamme hoitaa erilaiset kiinteistöt niin, että käyttäjien on vaivatonta toimia ja asua niissä. Huollamme esimerkiksi monenlaisia liiketiloja, teollisuuskiinteistöjä ja asuinkiinteistöjä, joista meillä on kattavasti kokemusta.


Mikä parasta, asiakkaat voivat asioida aina tutun huoltohenkilön eli vastuuhuoltomiehen kanssa. Monipuolinen kalustomme taipuu niin pieniin kuin isoihinkin huoltotöihin ympäri vuoden. Tarvittaessa hankimme lisäosaamista yhteistyökumppaneiltamme.


Ota yhteyttä niin pohditaan yhdessä, miten voisimme palvella sinua ja kiinteistöäsi parhaiten.

SIIVOUSPALVELU


Siivoamme asuin- ja liikekiinteistöjä ja erilaisia toimitiloja. Suunnittelemme siivouksen ammattitaidolla ja aina kohteisiin räätälöitynä, asiakkaan palvelu edellä. Pidämme huolen, että esimerkiksi kaupoissa ei tarvitse kiinnittää huomiota sormenjälkiin ovissa, toimistojen roskikset eivät pursua ja kerrostalojen käytävillä ei pyöri kuraa.


Siivous on tärkeä osa kiinteistönhuollon kokonaisuutta. Jos tarvitset muiden huoltotöiden lisäksi myös kiinteistösi siivouksen, tilaa se meiltä. Me hoidamme koko paketin.

VIHERRAKENTAMINEN JA KONEURAKOINTI


Teemme maanrakennusta ja viherrakentamista laajalla skaalalla. Poikkeuksena muihin kiinteistöhuollon yrityksiin meiltä löydät laajaa osaamista saman katon alta: meillä työskentelee sekä maanrakennuksen ammattilaisia että ammattipuutarhuri. Asiakkaalle tämä on helppoa, sillä erilaisia piharakentamiseen liittyviä töitä ei tarvitse tilata eri yrityksistä, vaan voimme tarjota koko paketin maansiirtotöistä istutusten hoitoon.


Erilaisiin pihan töihin meiltä löytyy myös kalustoa laidasta laitaan: voimme tehdä maansiirtoa, trukkinostoa, kuormausta ja monenlaista muuta taitoa ja tarkkuutta vaativaa työtä.


Kunnostamme ja rakennamme ulkotiloja asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Asiakkaina meillä on esimerkiksi taloyhtiöitä, joiden pihat ovat kaivanneet päivitystä ja kuntia, joille olemme toteuttaneet leikkipuistoja.

Ota yhteyttä niin pohditaan yhdessä, miten voisimme palvella tässä asiassa parhaiten.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ